impedancie, vykony, kombinacie, etc...

Moderátor: Moderators

Poslaťod garde » Pon Apr 19, 2010 14:13

.....chalani s tými inzerátikmi ste troška vedľa :D
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod johny.trucker » Pon Apr 19, 2010 16:22

jaaaaaaaaaj .. ta ja som blby :-D som si pomylil temy :) no nic
jivo: mozes zmazat moj prispevok z tejto temy :) dikes
Obrázok užívateľa
johny.trucker
 
Príspevky: 1221
Registrovaný: Pia Aug 19, 2005 17:17
Bydlisko: Prešov

Poslaťod Speeder46 » Ned Máj 23, 2010 10:59

AK som správne čítal tak je lepšie ma radšej aj zosík aj bedňu po 4 ohmy ako jedno 4 a durhé 8. Ja mám zosík Warwick 500W,4ohm. Aká bedňaje pre to tá najlepšia ??hcel by som dokúpi nejakú 600W.dajte nejaké typy či 8 alebo 4 ohm a podobne. Díky
Speeder46
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Štv Máj 13, 2010 18:31
Bydlisko: PB

Poslaťod garde » Pon Máj 24, 2010 07:01

....celé to závisí od toho čo chceš alebo čo potrebuješ :?: ak len jednu bedňu tak k tomu zosíku 4 ohmovú, ale ak by si chcel dve bedne a teraz si môžeš dovoli len jednu tak 8+8ohmov....alebo ak chceš kombináciu reprákov....

....ten zosík bude ma dostatočný výkon aj do 8 ohmov buď 1/2 alebo 2/3 z 500W....ale odporúčam to zaaži naplno....čo sa ohmov týka....

....inak popísalo sa o tom veľa stačí trocha pohľada....
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod Speeder46 » Pon Máj 24, 2010 17:24

Èiže pre plný výkon zosíku mám dokúpi k tomu napr 4ohmovú 600w-ovku ??
Speeder46
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Štv Máj 13, 2010 18:31
Bydlisko: PB

shuttle/ashdown

Poslaťod dunco » Uto Máj 25, 2010 16:39

Chalani, co si myslite o kombinacii hlavy Genz-Benz Shuttle 6.0 (375 W/8 Ohm, 600 W/4Ohm) s boxom Ashdown ABM-410T (600W/8Ohm)? Impedancie by mali sediet. Mozem to skombinovat?

For sure:
http://www.genzbenz.com/?fa=detail&mid= ... 610&cid=95
http://www.ashdownmusic.com/bass/detail ... =abm&ID=14

Parametre i cena mi vyhovuju. Len zvukovo neviem co mozem ocakavat. Mate skusenosti s Genz-Benz? Na jednom koncerte v pube Martin Gaspar hral cez tuto hlavicku plus box Schroeder 4x10 a znelo to fantasticky...no cenovo mi je pristupnejsi Ash...V buducnosti by som mozno prikupil ABM 115 Compact a vyuzil plny vykon hlavicky :lol:
Obrázok užívateľa
dunco
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto Máj 25, 2010 12:19
Bydlisko: Partizánske

Poslaťod garde » Str Máj 26, 2010 06:57

....smelo do toho.... :D
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod Alatay » Str Máj 26, 2010 12:36

Aj ja pokukujem po tom zosiku, a ak by som ho kupil isto by som aspon siel vyskusat ako bude hrat s bednami 1*12 siel by som vyskusat tieto http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=140895 ak je ta kopia taka dobra ako bolo tu na fore referovana a vyhovoval mi celkovy zvuk tak by som si zobral 2 tie kopie. Ak si na vyske najdem kapelu a zvysia mi prachy tak dost vazen rozmyslam nad dalsim aparatom a toto by bola dobra volba hlavne koli prenosu... s mojou bednou 4*10 sa mi nechce vsade trepat... no len ako som vravel idem na vysku a treba prachy aj na ine veci ako je notebook a asi aj auto by sa zislo...
Alatay
 
Príspevky: 436
Registrovaný: Sob Aug 25, 2007 07:21
Bydlisko: L.Hradok, Zilina

Poslaťod Peete » Štv Aug 12, 2010 00:44

Co si myslite o spojeni Line6 LOWDOWN HD400 a bednou Hartke VX 410?
Peete
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Str Aug 11, 2010 07:32
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Poslaťod garde » Pia Aug 13, 2010 07:16

....zbytočne to píšeš sem, len tým kazíš tému....niečo som Ti k tomu Line6 som ti napísal tu.... viewtopic.php?t=13448 ....
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod LUMPYs.r.o » Pia Dec 24, 2010 20:04

Speeder46 píše:Èiže pre plný výkon zosíku mám dokúpi k tomu napr 4ohmovú 600w-ovku ??


Presne tak, ak chces jednu bednu tak 4 ohmovy box s vykonom minimalne 600w (treba tam rezervu) , ak chces dve bedne tak s 8 ohmami , cize predpokladam ze si vyberies ten so 4 ohmami ak mas zosik 500 w a bednu 600 w tak je to fajn len na to nezapoj bednu s mensim vykonom , lebo potom si to ta bedna riadne odskace :D
Ashdown Mag 300H EVO II
Ashdown Mag 414T DEEP
Sivèák GRX 5
Yamaha PSR 275
LUMPYs.r.o
 
Príspevky: 219
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 15:17
Bydlisko: Martin

Predchádzajúci

Späť na Basgitary, kombá, efekty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 4 hostia

cron