Konečne mám kapelu s ktorou sa môžem "pochváli" zatiaľ najlepšia vec kde som hral. Už sa celkom zohrávame a ide to do predu. Dá sa poveda že kapela ma dlhu históriu.
Na začiatku som hral s gitaristom potom sa nám ozval na inzerát bubeník s ktorým som tiež predtým hrával. Chceli sme speváčku po skúsení dvoch sme tu druhu zobrali. Hrali sme tak strašne dlho(6-7mesiacov) a minimálne pokroky... Cez minule leto mi gitarista oznámil že sa sahuje do zahraničia. Oslovil som jednu gitaristku, pridala sa k nám. Už sme ju predtým zvažovali ale nakoniec sme nechceli dve gitary, skôr kláves ktorý sme sústavné hľadali. Gitarista nakoniec neodišiel. V tejto zostave sme odohrali pred kapelu s 8 pesničkami s toho jedna vlastná kapele SKON a Strangers (moja paralelná kapela) 19.9.09 v LM. Nakoniec gitarista odišiel do Trnavy tak som nahovoril klávesaka zo Strangers aby sa k nám pridal. V tejto zostave sme odohrali moju stužkovú a potom strašne dlho nič, žiadna skúška a keď sme sa dohodli na skúšku tak bola zbytočná. Brzdila nás speváčka nemala čas... Klávesakovi som povedal nech oslovi jeho spolužiačku o ktorej som sa dozvedel že spieva a počul som ju aj naživo to bol koniec roka 2009 a rokom 2010 sme začali skúša.
Tak mame súčasnú zostavu, kamoška nám dala názov Acid Apple, schválený. Momentálne chceme zača koncertova. Playlist nám tvoria samé coveri. O vlastne sa ani nesnažíme lebo sa v septembry na 99% rozpadáme. 4ja s piatich plánujeme is na výšky do rôznych miest. Ja asi skončím v ZA na technike. Tam sa pokúsim nájs aspoň takého dobrého bubeníka ako mame teraz a potom sa ďalej uvidí.
Náš profil na FB
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pag ... 779?ref=ts
Sú tam aj kontakty, ak by mal niekto záujem o nás ozvite sa.