Moderátor: Moderators
fezz píše:Predávam basu yamaha rbx5 a2...
je to patstrunka, pasivka, 2*jazz bass jednocievkove snimace
co sa tyka tela, je vyrobena technologiou air, co znamena, ze medzi dvoma doskami z javora je strcena este tenka doska z makkeho dreva, kvoli sustainu... ten je naozaj dost dobry...basa ma celkvo dost dobry, akurat to je vec vkusu samozrejme...
hmatnik palisander 24 prazcov...
http://www.youtube.com/watch?v=47tKorh9vgo
vo videjku sa mozte dozvediet dalsie detaily, ktore som neposkytol, sice je tam prezentovana 4 strunka, ale velky rozdiel to nieje, akurat tam je H struna navyse...alebo B ak ste zaryti amerikofili...
co sa tyka stavu, basa uz skoro rok stoji doma, lebo hram na inej, predtym na nej bolo hrane asi pol roka, nema ziadne sramy a je uplne ako nova...
Foto posktytnem pri serioznom zaujme, pretoze hadzat fotky tu sa mi nezda prave najlepsie...
cena 350 eur, dohoda mozna
cena novej je tusim 580 alebo tak nejak, takze myslim, ze na to, ze jej nic nieje(o svoje veci sa staram) dost dobra cena
[/code]
v pripade zaujmu jozef.marcin@gmail.com , 091875451 7 prosim volajte vo vecernych hodinach, nakolko som student
Späť na Basgitary, kombá, efekty
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia