tesla music 130

Moderátor: Moderators

tesla music 130

Poslaťod golem » Ned Okt 21, 2007 13:16

mam doma tento lampac v podobe lampovej hlavy je dobry na basu?????
golem
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Ned Okt 21, 2007 13:13
Bydlisko: svk

Poslaťod Tommi » Štv Okt 25, 2007 21:04

ja som ho mal,chrcal bzucal, a mal slaby vykon ,
ale ked je v dobrom stave,+nove lampace,tak sa to urcite oplati!
Obrázok užívateľa
Tommi
 
Príspevky: 59
Registrovaný: Pia Mar 10, 2006 17:44
Bydlisko: NZ

Poslaťod golem » Ned Okt 28, 2007 16:33

sorry ja som sa pomylil to nieje music 130 ale mono 50 :!: hra to uzasne a silno :lol:
golem
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Ned Okt 21, 2007 13:13
Bydlisko: svk

Poslaťod fikus-kukis » Pon Okt 29, 2007 21:06

No, neviem, či tých 50Watt bude pre basu dos. Inak až je v pojazdnom stave, problém by som nevidel :D .
Zháòam schému na hlavu Diezel Herbert.
Obrázok užívateľa
fikus-kukis
 
Príspevky: 432
Registrovaný: Str Jún 27, 2007 18:39
Bydlisko: na Slovensku v Pažravej pri Zvolene

Poslaťod basbas » Pon Okt 29, 2007 22:37

golem píše:sorry ja som sa pomylil to nieje music 130 ale mono 50 :!: hra to uzasne a silno :lol:


No a to si kde vyhrabal??? Mono 50 bol kedysi "Mesa Boogie" pre gitaristov... Na basu neviem,no ale skus.
Obrázok užívateľa
basbas
 
Príspevky: 517
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 10:29
Bydlisko: Martin

Poslaťod garde » Uto Okt 30, 2007 09:32

golem píše:sorry ja som sa pomylil to nieje music 130 ale mono 50 :!: hra to uzasne a silno :lol:


..........:-) a už si počul aj niečo silnejšie???..............dá sa to využi aj na basu, ak máš korekcie v pohode a kondenzátory Ti moc nešumia........ja osobne mám "music 130".............neviem čo mu je!!!..........zdedil som ho zo starými lampamy.......na výstupe síce šuští, ak sa pripojí reprák, ale zvuk z toho nelezie..........neviem sa nijako dokopa k tomu aby som kúpil nové lampy............:-)


.........vedel by niekto niečo poradi???
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod jivo » Uto Okt 30, 2007 13:04

garde píše:.........vedel by niekto niečo poradi???


kup nove lampy :).
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod garde » Uto Okt 30, 2007 13:10

............aj som si myslel, že potom sa dozviem, čo všetko ešte bude treba..............4x34ky a 2x83ky...................1500,- jak vyšitých.....:-)
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod jivo » Uto Okt 30, 2007 13:26

garde píše:............aj som si myslel, že potom sa dozviem, čo všetko ešte bude treba..............4x34ky a 2x83ky...................1500,- jak vyšitých.....:-)


tak chod ze nejakym technikom, nech ti tam len tak cvicne vyskusa dat nove lampy a uvidis, ci sa do toho oplati investovat, alebo nie.
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod pole » Uto Okt 30, 2007 17:56

Jivo. Blbost nove lampy mu nepomozu. Len da 1L5 Sk za zbytocnosti ktore niesu treba. Najskor tam bude rachnuty zaobny kondik alebo daco take.
Obrázok užívateľa
pole
 
Príspevky: 401
Registrovaný: Str Júl 05, 2006 08:17
Bydlisko: Pezinok

Poslaťod jivo » Pia Nov 02, 2007 14:18

pole píše:Jivo. Blbost nove lampy mu nepomozu. Len da 1L5 Sk za zbytocnosti ktore niesu treba. Najskor tam bude rachnuty zaobny kondik alebo daco take.


a nemoze byt nejaka lampa odidena? najma ked neboli lampy menene 100 rokov.

(a aj tak som mu radil zajst s tym k nejakemu odbornikovi :wink: )
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod pole » Pia Nov 02, 2007 20:16

Stare lampy sa spravaju inak. ALe rozhodne nie hentak ako napisal.
Ale ta druha rada bola dobra 8) To mu radim aj ja.
Obrázok užívateľa
pole
 
Príspevky: 401
Registrovaný: Str Júl 05, 2006 08:17
Bydlisko: Pezinok

Poslaťod golem » Pon Nov 05, 2007 19:10

hosi nevite do ktoreho vstupu mam napojit basovy EQ a limiter???
golem
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Ned Okt 21, 2007 13:13
Bydlisko: svk

Poslaťod johny.trucker » Pon Nov 05, 2007 21:57

golem: to je jedno, vyskusaj priamo input a aj ef. slucku a uvidis co sa ti bude pacit viac. kazdy mame iny vkus. niekto rad blondynky iny brunetky. ja skor brunetky :) a limiter do slucky :) podla mna radsej skreslit spracovany signal, ako spracovat skresleny signal.
Obrázok užívateľa
johny.trucker
 
Príspevky: 1221
Registrovaný: Pia Aug 19, 2005 17:17
Bydlisko: Prešov

Poslaťod garde » Uto Nov 06, 2007 12:23

jivo píše:tak chod ze nejakym technikom, nech ti tam len tak cvicne vyskusa dat nove lampy a uvidis, ci sa do toho oplati investovat, alebo nie.


.........veď práve...............len tu naokolí (LV) aj keď to zoberiem nejakému staršiemu rafinovánému pánovi čo sa do vecí aj vyzná.........tak ma stým pekne odpinká.............:-)
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod Betaron » Uto Nov 06, 2007 15:20

No to jsem se zase nasmál. :D
Èlověče pokud se v tom nevyznáš, tak do toho raději nehrab, zabije tě to! Svěř někomu fundovanému svůj zesilovač dříve než naděláš ještě více škody. :!:
Ale přesto, zde máš základní návod jak nastavit, a tím i zjistit kde je možná závada.
http://img62.imageshack.us/img62/7863/music130aor3.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/865/music130bcl1.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/4950 ... 0p1rx8.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/5991 ... 0p2io6.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/7876/music130p3xz5.jpg


U Mono 50 je pouze 100V výstup, zde je nutný navíc převodní trafo. Bude-li tento zesilovač v dobrém stavu, zvládne s přijatelným výkonem i baskytaru.
Obrázok užívateľa
Betaron
 
Príspevky: 71
Registrovaný: Pon Máj 29, 2006 09:17
Bydlisko: Val. Klobouky

Poslaťod garde » Uto Nov 06, 2007 15:28

no neboj............viem, že to dokáže ruky povykrúca.............:-) a poriadne nakopa do zadku!!!
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod labtronic » Uto Jan 19, 2010 22:21

Ak by si sa rozhodol preda music 130 tak ho beriem.Mimochodom ten šum produkuju vstupne predzosilňovače.Bolo by dobré použi namiesto pôvodných germániových tranzistorov kremíkové nízkošumové BC550,BC560 a upravi pracovný bod tranzistorov príslušným odporovým deličom.Alebo ho používa len ako koncák.Výmenou kondíkou poriešiš len brum no šumu sa tak lahko nezbavíš.
labtronic
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Ned Apr 30, 2006 15:42

Poslaťod plach » Str Jan 20, 2010 00:14

ehm...veď to je cez dva roky stará téma...to asi ažko
Obrázok užívateľa
plach
 
Príspevky: 524
Registrovaný: Str Nov 07, 2007 20:53
Bydlisko: s----

Poslaťod labtronic » Str Jan 20, 2010 11:41

Potom som si všimol. :-)
labtronic
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Ned Apr 30, 2006 15:42

Ďalší

Späť na Basgitary, kombá, efekty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia

cron