pomoc - kde zohnat takyto potenciometer

Moderátor: Moderators

pomoc - kde zohnat takyto potenciometer

Poslaťod vandal666 » Pon Apr 19, 2010 17:14

caute, na hlave Kustom Groove 600HD mi odisiel potak master volume a neviem kde sa da taky zohnat, v radioamateri na mna kukali jak na zjavenie... Pripadne existuje nejaky podobny(nahrada) ? dikes...

zhora:
Obrázok

zospodu:
Obrázok
Obrázok užívateľa
vandal666
 
Príspevky: 210
Registrovaný: Pia Dec 01, 2006 08:01
Bydlisko: Kosice

Poslaťod vandal666 » Pon Apr 19, 2010 17:26

podarilo sa mi najst toto, ale nie som si isty ci to je to iste, viete mi niekto poradit prosim?

http://www.tubeampdoctor.com/product_in ... ts_id=1909

Obrázok
Obrázok užívateľa
vandal666
 
Príspevky: 210
Registrovaný: Pia Dec 01, 2006 08:01
Bydlisko: Kosice

Poslaťod atlass » Pon Apr 19, 2010 18:11

musis pozerat v prvom rade aky odpor by mal mat ten potak a potom ci treba linearny alebo logaritmicky (to uz je menej podstatne)....
Cort X-11
Peavey 6505
Homemade Head(celolampa)
Harley Benton G412A (Celestion Vintage 30)
Behringer UM 100
Obrázok užívateľa
atlass
 
Príspevky: 339
Registrovaný: Uto Dec 06, 2005 20:25

Poslaťod vandal666 » Pon Apr 19, 2010 18:13

nemam ani ponatia aky treba... podla oznacenia VR2 A100K usudzujem ze treba 100kOhmovy
Obrázok užívateľa
vandal666
 
Príspevky: 210
Registrovaný: Pia Dec 01, 2006 08:01
Bydlisko: Kosice

Poslaťod Ondskan » Uto Apr 20, 2010 08:37

delete
Gear:
Schecter C1 w/ SD TB4 + SH2
Laney TT50H - Wzmacniacz lampowy
T.C. Electronic G-Sharp
Korg PitchBlack
Alesis iO2 Express + Amplitube 3 + Reaper
http://bandzone.cz/guitarelectrification
Obrázok užívateľa
Ondskan
 
Príspevky: 1403
Registrovaný: Sob Júl 09, 2005 16:30
Bydlisko: Stará Turá - Zlín

Poslaťod FALLUS » Sob Apr 24, 2010 06:34

Tak ako hovoríš - treba tam 100kilo ohmový - lineárny... Takže kúp taký aby sa tam zmestil, prevedenie nemusí by presne také isté.
Obrázok užívateľa
FALLUS
 
Príspevky: 148
Registrovaný: Sob Apr 22, 2006 06:56

Poslaťod vandal666 » Sob Apr 24, 2010 09:17

no problem je ten ze ani podobny som nezohnal :( poslal som mail do Warwick.de , oni maju na starosti Kustom pre Europu tak som zvedavy ci mi budu ochotni poslat potenciometer, ked nie tak som nahraty...
Obrázok užívateľa
vandal666
 
Príspevky: 210
Registrovaný: Pia Dec 01, 2006 08:01
Bydlisko: Kosice


Späť na Home made

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron