cUggIO1 píše: mali tak 1,5cm dohmat nad 12tym prazcoma krk prisaham bohu hruby ako basebalka navrchu
to sa muselo hrat jedna radost

Moderátor: Moderators
cUggIO1 píše: mali tak 1,5cm dohmat nad 12tym prazcoma krk prisaham bohu hruby ako basebalka navrchu
J_B3 píše:cUggIO1 píše: mali tak 1,5cm dohmat nad 12tym prazcoma krk prisaham bohu hruby ako basebalka navrchu
to sa muselo hrat jedna radost
Vindo píše:J_B3 píše:Vindo píše:...a ja radsej tu dlazku chcem v tom kalendari..
ty si ..
ja viem čo som
kubog píše:Baseball krk mám aj ja a sedí mi
cUggIO1 píše:kubog píše:Baseball krk mám aj ja a sedí mi
Posledne OT aby som nebol zly, hrubka krku LP (napr 50´s) je v pohode taku mozem aj ja dokonca viac ako tie papierove krky ako maju Jacksony a tak...Ale jolana mala nechutne neprirodzene hruby krk
jivo píše:cUggIO1 píše:kubog píše:Baseball krk mám aj ja a sedí mi
Posledne OT aby som nebol zly, hrubka krku LP (napr 50´s) je v pohode taku mozem aj ja dokonca viac ako tie papierove krky ako maju Jacksony a tak...Ale jolana mala nechutne neprirodzene hruby krk
toto OT sa tyka gitar a suvisi s jednou foto, cize je ovela prijatelnejsie ako nejaky uplne odveci pokec.
a inak jolany podla mna nie ze mali uplne hrube krky, ale mali taky nejaky cudny profil krku, ktory sa zle drzal a zle sa na nom hralo.
vid píše:Mesiac Ceskoslovensko-Sovietskeho priatelstva
Inak mam doma este taketo hebedo: http://vid-site.sk/foto/explorer.jpg
Vindo píše:páni.je to tak.poèítal som to
Vindo píše:J_B3 píše:heskaaaa je
neviem, ale tá váza je pekná, že?![]()
pekna gitarka....a keby mala ist do kalendaru, tak potom orez tu pravu cast fotky aby tam ten koberec, zbytocne nebolo vidiet...myslim tu prvu fotku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia