ok je to tu sice uplne odveci ale tak ci tak, cvakas kurz, ked si robis len malu motorku je to tak 200 eur, plus samozrejme si musis spravit ten skvely novy vymysel zdravotneho kurzu to stoji tak 25 eur, no a samozrejme teraz prichadzaju tie najlepsie poplatky, pred skuskou si musis kupit kolok, ktorym vlastne zaplatis za to, ze ides spravit skusku, ak ju spravis tak si ides na tvoje prisluchajuce okresne riaditelstvo PZ oni ta uz budu mat v databaze a do tyzdna ti zvacsa spravia vodicak. ak nespravis tak uz tusim kupujes kolok v polovicnej cene, a samozrejme aby to nebolo tak lahke tak mas len 3 pokusy spravit skusku, ten kolok stoji z pociatku tak okolo 16 eur.... co sa tyka kurzu ten mas tak na 6-8 tyzdnov zavisi od autoskoly, to je to jak tam sedis a pozeras na to jak ti vysvetluju zakony. s jazdami neviem ako to je na motorke lebo popravde na to som si ja osobne vodicak nerobil, ale kamosi co to maju a robili to pred piatimi rokmi asi jazdy nemali, ale tiez to zavisi od autoskoly zrejme takze prijemnu zabavu a vela stastia a hlavne nabuduce trebars na forum autobazar.eu
to viete, vstaval som prilis skoro rano a nejak este nemam co robit, tak aspon chlapcovi odpisem