Guitar Pro 5

Moderátor: Moderators

Poslaťod TheEdges » Pia Jan 30, 2009 12:07

for ~beowulf~: vieš...ja žijem old školou 8) ...a aj keby som o nej vedel ta by som ju nehladal :lol: ale kedže sa vyskytli problemi musim ju ma....
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod <SLASH> » Pia Jan 30, 2009 12:20

Tie RSE na 5.2 su najvacsi otras na svete...fuj horsie jak Zoom 505II
"Vypijem flasu Jacka Danielsa denne. Zomriem?" Slash
Obrázok užívateľa
<SLASH>
 
Príspevky: 612
Registrovaný: Str Aug 09, 2006 17:56
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Bilboslavus » Pia Jan 30, 2009 12:21

máš pravdu treba sa s tým dlho hra kym sa to dá počúva nemozem si pomoct ale tie stare RSE mi sadli do ucha viac
ESP LTD MH-50 powered by EMG 81+85 in association with Ernie Ball 10
kombo: tranzistor Kustom Arrow16J 15W
PROEL káble, trsátka Jim Dunlop 0,99mm, JazzII, Ibanez signature Paul Gilbert,
Planet Waves pásik a kapo, multiefekt Boss GT-8
Obrázok užívateľa
Bilboslavus
 
Príspevky: 1076
Registrovaný: Ned Júl 15, 2007 22:42
Bydlisko: Handlova bohuzial

Poslaťod buro » Pia Jan 30, 2009 12:57

<SLASH> píše:Tie RSE na 5.2 su najvacsi otras na svete...fuj horsie jak Zoom 505II


s tymto suhlasim , preto som ich odstranil . Uplna zbytočnos

Jivo: Sorry
Schecter C7 Hellraiser BCH
Ibanez RG1527BP (DiMarzio Blaze Custom)
Epiphone SG gothic (EMG81)
Line 6 POD UX1
Sennheiser freeport - Dime CryBaby - JT screamer - Pitchblack - Peavey 6505
Harley Benton 2x12 V30
Obrázok užívateľa
buro
 
Príspevky: 1686
Registrovaný: Ned Júl 09, 2006 23:11
Bydlisko: Svidník / Košice

Poslaťod ~beowulf~ » Pia Jan 30, 2009 13:11

TheEdges píše:for ~beowulf~: vieš...ja žijem old školou 8) ...a aj keby som o nej vedel ta by som ju nehladal :lol: ale kedže sa vyskytli problemi musim ju ma....

Ved ja tjez kvoli vyskytu problemov som to onehdaa skusal :wink: Inak co funguje a neobmedzuje ma, to nemenim

RSE je hovadina od zaciatku.. Uplna zbytocnost.. Tam ide hlavne o tu notaciu, nie pastelkove zvuky - GP NIE JE zvukovy procesor.. Syntetizovane General MIDI bohato staci pre tu orientaciu
Cort M600 Black cherry sunburst (C 12-56)
IMG StageLine GAT-100R + 2x12 " Vin30
AKG D5S
E-MU 0202
CME M-Key
Obrázok užívateľa
~beowulf~
 
Príspevky: 1805
Registrovaný: Str Apr 12, 2006 08:37
Bydlisko: DCA n/V

Poslaťod buro » Pia Jan 30, 2009 13:24

~beowulf~ píše:RSE je hovadina od zaciatku.. Uplna zbytocnost.. Tam ide hlavne o tu notaciu, nie pastelkove zvuky - GP NIE JE zvukovy procesor.. Syntetizovane General MIDI bohato staci pre tu orientaciu


Presne tak , na to aby som sa odkukal taby nepotrbujem aby to hralo nejak extra a prave ked tam je ten MIDI zvuk gitary tak niektore veci sa mi zdajú byt prehladnejsie
Schecter C7 Hellraiser BCH
Ibanez RG1527BP (DiMarzio Blaze Custom)
Epiphone SG gothic (EMG81)
Line 6 POD UX1
Sennheiser freeport - Dime CryBaby - JT screamer - Pitchblack - Peavey 6505
Harley Benton 2x12 V30
Obrázok užívateľa
buro
 
Príspevky: 1686
Registrovaný: Ned Júl 09, 2006 23:11
Bydlisko: Svidník / Košice

Poslaťod <SLASH> » Pia Jan 30, 2009 14:42

No ale je uz troska nieco ine ak skladas. Ja ked skladam nejaky song, tak to tam zapisujem a chcem aby sa to aj troska podobalo vyslednemu songu. Ja osobne z RSE pouzivam Overdrive Guitar a obcas Acoustic Guitar ostatne su MIDI. Hlavne v bicich nie je pocut kopak. Mozno yb sa to dalo vyriesit dvoma stopami na bicie v jednej len cinely a v druhej kopak a rytmicak...
"Vypijem flasu Jacka Danielsa denne. Zomriem?" Slash
Obrázok užívateľa
<SLASH>
 
Príspevky: 612
Registrovaný: Str Aug 09, 2006 17:56
Bydlisko: Trnava

Poslaťod ~beowulf~ » Pia Jan 30, 2009 14:52

Alebo ako banku na stope 10 (bicie) nenastavuj biciu supravu 0, ale 24, a uvidis.. Aj ked na kazdej zvukovke je iny syntak.. Ale ked tam chcem pocut napr. rytmicak s priestorom, tak do MIDI hodim tu supravu 24. Old-school eighties disco jak vysite :D
Cort M600 Black cherry sunburst (C 12-56)
IMG StageLine GAT-100R + 2x12 " Vin30
AKG D5S
E-MU 0202
CME M-Key
Obrázok užívateľa
~beowulf~
 
Príspevky: 1805
Registrovaný: Str Apr 12, 2006 08:37
Bydlisko: DCA n/V

Poslaťod buro » Pia Jan 30, 2009 15:33

no tak hej ak skladas tak tomozno vyuzijes,ale kedze hja som do not blbý tak sa z guitar pro len ucim songy ,resp odtial taham nejaké stupnice
Schecter C7 Hellraiser BCH
Ibanez RG1527BP (DiMarzio Blaze Custom)
Epiphone SG gothic (EMG81)
Line 6 POD UX1
Sennheiser freeport - Dime CryBaby - JT screamer - Pitchblack - Peavey 6505
Harley Benton 2x12 V30
Obrázok užívateľa
buro
 
Príspevky: 1686
Registrovaný: Ned Júl 09, 2006 23:11
Bydlisko: Svidník / Košice

Poslaťod jivo » Uto Feb 03, 2009 00:09

maruška píše:
Jivo: Sorry


v pohode :wink:
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod Sonija » Sob Apr 03, 2010 13:07

buro píše:
TheEdges píše:hou ma tu niekto tu verziu GP 5.2? bo furt sa snažim stiahnu a furt len virus stiahnem


Mam ju v PC bez RSE tak ak nahodu napis na icq a mozem ti ju poslat


dobrýý!:):)?prosím vás mohli by ste mi ten guitar pro 5.2 posla,bo akýsi s tým mám probléém:(,ďakujem,,,,cez icq?
Sonija
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob Apr 03, 2010 12:55
Bydlisko: Nové Metso nad Váhom

Poslaťod Hosť » Sob Apr 03, 2010 13:23

Sonija píše:
buro píše:
TheEdges píše:hou ma tu niekto tu verziu GP 5.2? bo furt sa snažim stiahnu a furt len virus stiahnem


Mam ju v PC bez RSE tak ak nahodu napis na icq a mozem ti ju poslat


dobrýý!:):)?prosím vás mohli by ste mi ten guitar pro 5.2 posla,bo akýsi s tým mám probléém:(,ďakujem,,,,cez icq?


fešanda to je rok stará téma a ten soft sa dá stiahnut z netu,viem že pred nejakou dobou som stahoval viacej verzii...(nakoniec som všetky zmazal lebo to bolo oničom :lol: ). :wink:
Hosť
 

Predchádzajúci

Späť na Off topic

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia

cron