Moderátor: Moderators
joey píše:ja si myslim, ze ked ma niekto taky echt chrapcak, tak to je znak totalne znicenych hlasiviek najma fajcenim a chlastom...a ked uz niekto natolko fajci ze ma taky sexi hlasok, tak prirodzene bude mat aj hlienov na rozdavanie...
no kazdopadne chrapcak na hlienoch nie je zavisly...![]()
![]()
inak k nazvu temy:
moj nazor je ten ze do pocuvatelnej formy spievania sa moze dostat absolutne kazdy clovek ak bude chciet a cvicit, pretoze po biologickej stranke su hlasivky dokonaly hudobny nastroj..len je potrebne ich precvicit..
Jurci píše:da sa naucit spievat?myslim tym je na to nejaky program podla ktoreho sa to da naucit?alebo aspon vylepsit si troska hlas?lebo ja by som aj spieval len je ss tym trocha problem si myslim
phockie píše:Jurci píše:da sa naucit spievat?myslim tym je na to nejaky program podla ktoreho sa to da naucit?alebo aspon vylepsit si troska hlas?lebo ja by som aj spieval len je ss tym trocha problem si myslim
Tvoj príspevok je síce riadne starý, ale aspoň si mal doteraz dos času pokroči, tak sa chcem spýta, či si sa už naučil spieva.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť