Behringer GDI 21 - recenzia

Moderátor: Moderators

Poslaťod <SLASH> » Str Dec 27, 2006 20:32

NEni su sviatky nahodou uz teraz? :D
"Vypijem flasu Jacka Danielsa denne. Zomriem?" Slash
Obrázok užívateľa
<SLASH>
 
Príspevky: 612
Registrovaný: Str Aug 09, 2006 17:56
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Mario Bross » Str Dec 27, 2006 20:33

no su podla mna... :D
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod styrioci » Str Dec 27, 2006 20:34

teraz su prazdniny :P normalni ludia (nad 18 :lol: ) maju teraz pracovny tyzden :wink:
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod Dejvo DBTA » Str Dec 27, 2006 20:36

styrioci píše:teraz su prazdniny :P normalni ludia (nad 18 :lol: ) maju teraz pracovny tyzden :wink:


Spravny postreh ;-). Proste niekedy v casovom horizonte do 2 tyzdnom sem hodim ukazky 3 zakl. zvukov ktore budu kvalitnejsie.
Nevím niè!
Obrázok užívateľa
Dejvo DBTA
 
Príspevky: 737
Registrovaný: Pon Júl 10, 2006 09:56
Bydlisko: obec v SR

Poslaťod mcmaros » Str Dec 27, 2006 22:24

Ako to ze niektori nepocuju to rusenie v tej nahravke? Hlavne tych prvych 5 sekund to tam vrci ako keby to tam rusil CRT monitor alebo co. A aj v celej nahravke to trochu pisti. Som z toho jelen.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod SLASH12 » Str Dec 27, 2006 22:33

Ja neveim... nahravka hned tym zacne aj tym skonci... take neprijemne pistanie.. ale inac zvuk je pekny.. ale nebude to kombom ale v niecom inom zeby mikrofon? lebo este ked mas stisenu gitaru uz aj vtedy to tak pisti
Obrázok užívateľa
SLASH12
 
Príspevky: 569
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 16:04
Bydlisko: Nove Zamky

Poslaťod Mario Bross » Str Dec 27, 2006 22:48

presne tak pistannie ide celou nahravkou...a skusal som to aj na kvalitnejsej sustave...fakt nechapem :shock:
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod styrioci » Štv Dec 28, 2006 11:16

:oops: oki vypocul som si to este raz a vytocil to naplno a pocut tam slabulinke piskanie, ktore pri normalnej hlasitosti nema sancu clovek postrehnut...fakt je to uplne potichucky, ze prvy krat som si to ani nevsimol...
nie su vasi rodicia netopieri? :lol:
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod jivo » Štv Dec 28, 2006 23:59

ukazka sa vcelku da, ale to pistanie pocujem na zaciatku (aj neskor) uplne zretelne. poznam ho velmi dobre, pretoze ho pocujem vzdy, ked hram na gitare zapojenej do multiefektu a ten do PC a ked su snimace, resp gitara blizko monitoru, vydava to presne takyto zvuk. takze predpokladam, ze nahravka bola robena s gitarou pri zapnutom CRT monitore, ako napisal mcmaros.
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod Milan1 » Pia Dec 29, 2006 15:21

jivo píše:ukazka sa vcelku da, ale to pistanie pocujem na zaciatku (aj neskor) uplne zretelne. poznam ho velmi dobre, pretoze ho pocujem vzdy, ked hram na gitare zapojenej do multiefektu a ten do PC a ked su snimace, resp gitara blizko monitoru, vydava to presne takyto zvuk. takze predpokladam, ze nahravka bola robena s gitarou pri zapnutom CRT monitore, ako napisal mcmaros.


Presne tak 8) Hrani v blizkosti monitora neodporucam, vydava to hrozne brumi, sumi, piska a este kadeco ine. Ked som si kupil Jackhammera tak som ho skusal pri zapnutom monitore a koniec, uz som ho chcel na druhy den reklamovat ale nedalo mi to a este pred reklamaciou som si ho zapol (mimo monitoru) a bolo po reklamacii, Chvala bohu. Takze bacha na monitori, su to spiny :wink:
IBANEZ RG 321 MH-RB (sh-4 a PAF Joe, Gotoh kobylka), Homemade celolampova hlava, Kustom QUAD ST412 A (4 x Vintage30), BOSS,
Obrázok užívateľa
Milan1
 
Príspevky: 490
Registrovaný: Str Júl 12, 2006 09:31
Bydlisko: Rybany

Poslaťod mcmaros » Pia Dec 29, 2006 16:24

styrioci: skus to pocuvnut na sluchatkach. Potom to zarucene budes zretelne pocut :D . Rusit moze aj televizor, nie len CRT. A v panelaku hocico. Ked si chcem daco nahravat, tak len pri vypnutom televizore :? . Monitor je nastastie LCD :D . Pri CRT monitore treba jednoducho zapnut nahravanie a vypnut monitor.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod Dejvo DBTA » Pia Dec 29, 2006 17:06

No pocuval som to na sluchdlach a s vacsou hlasitostou nez obvykle, a pocujem to tam na zaciatku a na konci, cez nahravku nebadane.
Monitor by to byt nemal, pretoze ten je LCD, ale je mozne ze som mal pusteny v izbe TV...neviem to presne, nejak som to nepozoroval.
Ale uz viem co ste mysleli tym piskotom :-).

Ako hovorim, po sviatkoch dam 3 ukazky zakl. zvukov, v lepsej kvalite.

Dejvo.
Nevím niè!
Obrázok užívateľa
Dejvo DBTA
 
Príspevky: 737
Registrovaný: Pon Júl 10, 2006 09:56
Bydlisko: obec v SR

Poslaťod pony » Štv Jan 04, 2007 12:52

pisti. je to taka haluzna vysoka frekvencia co boli z nej hlava, taka co si uvedomite az ked vypnete televizor, ze daco tam hucalo... ale da sa to prehliadnut, nie je to to brnknutie na zaciatku.

inak asi ste ma presvedcili a asi zacnem brigadovat... :)

problem je ze mam velmi slabe kombo (Rocktone 50R) a bojim sa ze ci to bude mat zmysel. v kazdom pripade potrebujem nejaky distortion efekt tak ci tak. tak za tu cenu sa mi to paci. dam vediet ked zarobim (v) tescu peňeži. ;)
Ibanez GSA60-MG || VOX || Korg ax3000g || EHX nanomuff + EHX octave multiplexer
Obrázok užívateľa
pony
 
Príspevky: 45
Registrovaný: Sob Aug 27, 2005 15:16
Bydlisko: PO

Poslaťod thebishop » Štv Jan 04, 2007 20:23

hej je tam ta taky piskot ale tiez som pocul az ked som si dal sluchatka, ale zeby ma z toho bolela hlava, to asi nie , na reprakox som to nepocul, to asi fakt zavisi od kvality reprakov a rozsahu sluxu (ktory ma tendenciu sa postupne zuzovat), ale ten behringer GDI21 vyzera byt fakt v pohode vecicka, hlavne za tu cenu

Rocktone 50R neje slabe kombo, vykon ma postacujuci, teda 50 W, Rocktone je SHIT :D , ale ten behringer tomu moze len pomoct, pretoze zle na rocktone je hlavne skreslenie, cisty zvuk moze byt
Obrázok užívateľa
thebishop
 
Príspevky: 159
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 00:51
Bydlisko: Presov

Poslaťod pony » Pia Jan 05, 2007 00:08

mnoo...
dufam ze mas pravdu. hej je dost silne, ale zvuk je onicom. aj cisty... :) a nie je to problem gitary...

no snad dam vediet ci to pomohlo...
Ibanez GSA60-MG || VOX || Korg ax3000g || EHX nanomuff + EHX octave multiplexer
Obrázok užívateľa
pony
 
Príspevky: 45
Registrovaný: Sob Aug 27, 2005 15:16
Bydlisko: PO

Poslaťod TheEdges » Pia Mar 23, 2007 21:42

vcelku pekny zvuk,ja som to napojil na moje bossy cize CE-3 a OD-2,s CE3 je to klasika,chorus jak chorus,ale zaujala ma najme kombinacia funk style alebo roosty s OD-2 a hrat bola jedna basen,presne ten zvuk som dlho hladal a pri vybnuti bosa sa dalo hrat jak clean aj ked to nebol cisty clean,este to musim skusit s mixakom a uvidim co to spravy,ale dufam ze len same dobre veci
A mam otazku-ten gnd lift prepinac funguje vobec?lebo dajaku zmenu som nepocitil
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod mcmaros » Pia Mar 23, 2007 22:19

TheEdges píše:A mam otazku-ten gnd lift prepinac funguje vobec?lebo dajaku zmenu som nepocitil


To je oddelenie zemi (aby zem na vystupe nebola spojena so zemou v inej casti obvodu). Zvukovo nic nezpozorujes. Iba ak by ti to brumelo a tym prepinacom prestalo. :D
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod TheEdges » Pia Mar 23, 2007 22:33

s akou inou zemou v inej casti obvodu :?:
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod mcmaros » Pia Mar 23, 2007 22:38

Proste aby si galvanicky oddelil vystup od predchadzajuceho efektoveho retazca. Bezne sa to robi transformatorom. Napriklad v DI boxoch. Ma to aj pasivny Redbox. Tym mozes odstranit zemniacu slucku a moze ti to prestat brumiet.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod viki6398 » Uto Feb 09, 2010 17:06

Dobrý deň,zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s využitím tohto efektu na hranie doma cez PC,s využitím programu Guitar Rig(Amplitube a pod.).
Dakujem za odpoved.
Jolana Diamant
Jackson JS20,
Cort X11
EQ700
Peavy Valveking 112
viki6398
 
Príspevky: 39
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 17:46
Bydlisko: Zohor

PredchádzajúciĎalší

Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia