Program na nahravanie

Moderátor: Moderators

Program na nahravanie

Poslaťod Delonge » Ned Jan 28, 2007 12:16

Hladam niaky program cez ktory si budem moct nahrat piesen do pocitaca pomocou napojenia nastroja do pocitaca a upravovat ju ... diki moc ...
Obrázok užívateľa
Delonge
 
Príspevky: 235
Registrovaný: Štv Sep 29, 2005 20:54

Poslaťod FALLUS » Ned Jan 28, 2007 12:33

skus COOL EDIT PRO ... ja ho pouzivam uz dlho a som spokojny .... (ja pouzivam verziu 2.1) :wink:
Obrázok užívateľa
FALLUS
 
Príspevky: 148
Registrovaný: Sob Apr 22, 2006 06:56

Diki

Poslaťod Delonge » Ned Jan 28, 2007 12:46

Diki moc ...
Obrázok užívateľa
Delonge
 
Príspevky: 235
Registrovaný: Štv Sep 29, 2005 20:54

Poslaťod TheEdges » Ned Jan 28, 2007 16:14

Cool Edit Pro je fajn,musim si aj ja zohnat 2.1 lebo to co ja mam je 2.0.inac ked ja nahravam tak to este hodim do programu GoldWave a tam si robim este dajake efekty,ci uz echo alebo si to zvisujem alebo znizujem o nejake tie tony
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod jerry33 » Ned Jan 28, 2007 16:25

Cubase SX3 :D ale ten už niečo stojí....alebo Sonar...
Obrázok užívateľa
jerry33
 
Príspevky: 185
Registrovaný: Štv Jún 15, 2006 19:30
Bydlisko: Mám

Poslaťod Milan1 » Ned Jan 28, 2007 17:08

Nevie niekto kde sa da ten COOL EDIT PRO 2.1 stiahnut?
IBANEZ RG 321 MH-RB (sh-4 a PAF Joe, Gotoh kobylka), Homemade celolampova hlava, Kustom QUAD ST412 A (4 x Vintage30), BOSS,
Obrázok užívateľa
Milan1
 
Príspevky: 490
Registrovaný: Str Júl 12, 2006 09:31
Bydlisko: Rybany

Poslaťod styrioci » Ned Jan 28, 2007 18:34

napriklad odtial ale je to len demo...ak to nepojde tak google -> cool edit pro 2.1 download a dajaky schopny link ti to hadam vyflusne
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod kexik » Ned Jan 28, 2007 19:03

http://www.kreatives.org/kristal/

a na rozdiel od staruckeho cooleditu je zadarmo a podporuje vst pluginy, ktorych je tiez hodne zadarmo. ostatne treba hladat vo fore, uz som sem daval hrcu linkov
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

Poslaťod kexik » Ned Jan 28, 2007 19:04

apropos na podobne otazky je vhodnejsia sekcia home reording...
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

Poslaťod buro » Ned Jan 28, 2007 19:05

Mam taku otazku : da sa s tým programom pracova aj s obycajnou zakladnou zvukovkou ? pretoze som skusal nahravat napr cez nuendo ,ale tam je strasne oneskorenie a ked chcem nahrat napr gitarovy part a donho do dalsej stopy solo tak sa to neda lebo to oneskorenie .,... proste strasne daco :D neviete poradit nejaky program ktory dokaze pracovat aj s obycajnou zvukovkou ? nemusi to byt nic extra ,len aby sa do toho dali namiesat aspon 3-4 stopy :twisted: diki moc
Schecter C7 Hellraiser BCH
Ibanez RG1527BP (DiMarzio Blaze Custom)
Epiphone SG gothic (EMG81)
Line 6 POD UX1
Sennheiser freeport - Dime CryBaby - JT screamer - Pitchblack - Peavey 6505
Harley Benton 2x12 V30
Obrázok užívateľa
buro
 
Príspevky: 1686
Registrovaný: Ned Júl 09, 2006 23:11
Bydlisko: Svidník / Košice

Poslaťod TheEdges » Ned Jan 28, 2007 19:17

ak myslis s Cool edit tak ano,a jak s ostatnymi to neviem,ale musim si ich stiahnut
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod SLASH12 » Ned Jan 28, 2007 19:48

jo stary dobry cool edit a peter quistgard :lol:
Obrázok užívateľa
SLASH12
 
Príspevky: 569
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 16:04
Bydlisko: Nove Zamky

Poslaťod kexik » Ned Jan 28, 2007 19:51

maruška píše:Mam taku otazku : da sa s tým programom pracova aj s obycajnou zakladnou zvukovkou ? pretoze som skusal nahravat napr cez nuendo ,ale tam je strasne oneskorenie a ked chcem nahrat napr gitarovy part a donho do dalsej stopy solo tak sa to neda lebo to oneskorenie .,... proste strasne daco :D neviete poradit nejaky program ktory dokaze pracovat aj s obycajnou zvukovkou ? nemusi to byt nic extra ,len aby sa do toho dali namiesat aspon 3-4 stopy :twisted: diki moc

potrebujes
1. program ktory vie pouzivat ASIO driver (ktory ma male oneskorenie, na rozdiel od windows multimedia extension)
2. samotny genericky ASIO driver, ktory stiahnes zadarmo na www.asio4all.com

kristal vie pouzivat asio + samozrejme vsetky nove komercne sw (nuendo, cubase, sonar, live, fruity studio, acid atd). cooledit pouzival directx driver, ktory je sice rychlejsi ako mme ale stale pomaly (mava oneskorenie cca 50-100ms, mme driver okolo pol sekundy, asio na rychlom pocitaci 2-10ms)
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

Poslaťod janeecko » Ned Jan 28, 2007 22:45

No taktiez na tieto veci pouzivam Nuendo 3
Co sa tyka toho asio4all tak skusal som ho na obycajnej zvukovke, ale ten zvuk bol nejaky divny, v porovnani co som nahraval na audigy na druhom stroji doma.
Inak ked skuste pouzit driver KX project...su free....a velka spokojnost s nimi
Fender USA stratocaster 2002
AVT50H + Hohner BOX (2 x Celestion)
DynaComp Clone by Smrcka Efects,
Rocktron MetalPlanet, Sovtek Big Muff
Tubedriver by Prosound, Ibanez DL5

www.shupitopresto.sk
Obrázok užívateľa
janeecko
 
Príspevky: 433
Registrovaný: Štv Jan 01, 1970 01:00
Bydlisko: ba

Poslaťod kexik » Pon Jan 29, 2007 15:14

kx driver funguje len na pci soundblastery od live vyssie (nie live value), takze to nie je univerzalne riesenie... a samozrejme ze asio4all nijak nezlepsi zvuk, ked ma zvukovka otrasne prevodniky, nahra to rovnako otrasne. asio len odstrani oneskorenie a zrychli trochu ovladanie nahravacieho sw, to je vsetko (na druhej strane zozerie viac cpu)
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

hm

Poslaťod Delonge » Pon Jan 29, 2007 16:06

NO zapacil sa mi ten KRISTAL Audio Engine .... Ten je dost poho diki kexik ... ten cool edit som ja stiahol z dc a niak sa mi to nepaci ....
Obrázok užívateľa
Delonge
 
Príspevky: 235
Registrovaný: Štv Sep 29, 2005 20:54

Re: hm

Poslaťod kexik » Pon Jan 29, 2007 18:34

jurajkusy píše:NO zapacil sa mi ten KRISTAL Audio Engine .... Ten je dost poho diki kexik ... ten cool edit som ja stiahol z dc a niak sa mi to nepaci ....


nema sa ti co nepacit, cooledit je klasika a ovlada sa hodne lahko... ale je to vykopavka a dnes na nej robit mix je imho hlupost. vstavane EQ trebars nie su nic moc a kedze nepodporuje vst, tak ide pouzivat len dx pluginy a tych je len zopar a su bud drahe a zeru vela cpu, alebo za vela nestoja... ked tak, tak potom adobe audition, co je novy nazov cooleditu, keby niekto nevedel (adobe kupila firmu syntrillium, ktora mala cooledit na svedomi)
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

all

Poslaťod Delonge » Pon Jan 29, 2007 21:55

a to KRISTAL Audio Engine je dobree ne ???
Obrázok užívateľa
Delonge
 
Príspevky: 235
Registrovaný: Štv Sep 29, 2005 20:54

Poslaťod milq » Uto Jan 30, 2007 11:30

Nuendo 3 si nemozem vynachvalit.
Obrázok užívateľa
milq
 
Príspevky: 905
Registrovaný: Štv Aug 31, 2006 10:53
Bydlisko: Skalica

Re: all

Poslaťod kexik » Uto Jan 30, 2007 12:15

jurajkusy píše:a to KRISTAL Audio Engine je dobree ne ???

zadarmo nic lepsie nie je... byval zadarmo reaper, ale uz stoji nejakych 30 dolarov... ten je podstatne lepsi
samozrejme najlepsie su drahe profi softy, ako cubase, nuendo, samplitude/sequoia, sonar, atd
mimochodom v novsom nere (6 a viac) je tiez viacstopy nahravaci sw, a funguje celkom uspokojivo, na prve pokusy by mal bohate stacit. kto mate nero, skuste (bacha, plne nero, nie nero express), vola sa to nero soundtrax, shortcut je dakde v start menu
kexik
 
Príspevky: 465
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 11:37
Bydlisko: grenoble

Ďalší

Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia

cron