Program na nahravanie

Moderátor: Moderators

Poslaťod Mario Bross » Uto Feb 06, 2007 20:51

TheEdges píše:wait a moment,bicie sa daju nahrat v guitar pro?myslim ci sa daju tam skomponovat,sak viete ako to myslim


ano ide to...zapisujes to do gitary normalne ako gitaru...len to stopy na bicie :wink:
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Uto Feb 06, 2007 20:52

takze kes som spravne pochopil,dam si tam dajaku pesnicku v midi a da sa tak zrobit ze budu iba bicie?alebo ako?
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod Mario Bross » Uto Feb 06, 2007 20:55

TheEdges píše:takze kes som spravne pochopil,dam si tam dajaku pesnicku v midi a da sa tak zrobit ze budu iba bicie?alebo ako?



ano da sa
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Uto Feb 06, 2007 20:58

a jak naberiem to midi?skadal to naberem?mozno pre dakoho hlupa otazka :oops: ale pre mna ne :lol:
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod styrioci » Uto Feb 06, 2007 20:59

Mario Bross píše:to som skusal z GP exportnut ale boli strasne nap***...tiche nevyrazne...

ja som minule inportoval midi do GP vyhodil vsetko okrem bicich, ulozil do midi a potom cez nejaky vygoogleny konvertor som to zkonvertoval do MP3 a nebol ziadny problem..tak ako to prehravalo v GP mi to prehravalo aj v MP3 8)
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod styrioci » Uto Feb 06, 2007 21:01

TheEdges píše:a jak naberiem to midi?skadal to naberem?mozno pre dakoho hlupa otazka :oops: ale pre mna ne :lol:


google napr 8) alebo skus GP taby. tusim, ze vacsina GP tabov ma aj bicie..v podstate to je ako midi subor ulozeny ako GP tab
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod Mario Bross » Uto Feb 06, 2007 21:02

styrioci píše:
Mario Bross píše:to som skusal z GP exportnut ale boli strasne nap***...tiche nevyrazne...

ja som minule inportoval midi do GP vyhodil vsetko okrem bicich, ulozil do midi a potom cez nejaky vygoogleny konvertor som to zkonvertoval do MP3 a nebol ziadny problem..tak ako to prehravalo v GP mi to prehravalo aj v MP3 8)


ahaaa...mo aj tak jasne ze to ide...ale GP to akosi na hovno robi
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Uto Feb 06, 2007 21:04

vsetke taby ktore idu do GP mam,mam icho kolo 2000 aj viac od roznych kapiel
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod Mario Bross » Uto Feb 06, 2007 21:10

TheEdges píše:vsetke taby ktore idu do GP mam,mam icho kolo 2000 aj viac od roznych kapiel


no tak v com je problem?
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Uto Feb 06, 2007 21:12

ked si tam pustim dajaky song tak viem iba to ze stisim vsetke nastroje a pocujem iba bicie,ale importovat a exportovat....to je ina kava
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod Mario Bross » Uto Feb 06, 2007 22:00

TheEdges píše:ked si tam pustim dajaky song tak viem iba to ze stisim vsetke nastroje a pocujem iba bicie,ale importovat a exportovat....to je ina kava


Subor--inport/export--nastavis co chces--a mas :D to bolo len tak v jednoduchosti...ked neco spytaj sa...ale neco presnejsie :wink: lebo takto obsirne je to tazko
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Str Feb 07, 2007 18:31

ked si chcem dat song v mp3 a chcem to otvorit proste sa to neda
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod styrioci » Str Feb 07, 2007 18:39

no tak takto to urcite nepojde :D :lol: mp3 v GP neotvoris
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod TheEdges » Str Feb 07, 2007 18:42

myslel som si :idea:
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod styrioci » Str Feb 07, 2007 18:45

bud GP tab alebo nejake MIDI
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod Mario Bross » Str Feb 07, 2007 19:13

TheEdges píše:ked si chcem dat song v mp3 a chcem to otvorit proste sa to neda


tak ako napisal styrioci to nejde
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Str Feb 07, 2007 19:43

ako stamadial si vyberiem bicie a skomponovat spolu s mojou gitarou v cool edit?
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod Mario Bross » Str Feb 07, 2007 20:42

TheEdges píše:ako stamadial si vyberiem bicie a skomponovat spolu s mojou gitarou v cool edit?


sak tie bicie su musis TY zlozit v tom guitar pro a potom si to das do formatu, bud wav alebo mp3, a potom to v cool edite uz zmixujes aj s gitarami....
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod TheEdges » Str Feb 07, 2007 20:59

lenze z neznamych pricin sa to neda a neviem com,mam tam tlacitko na bicie ale nechce fungovat
TheEdges
 
Príspevky: 408
Registrovaný: Štv Jan 11, 2007 16:36
Bydlisko: svidnik

Poslaťod Mario Bross » Str Feb 07, 2007 21:44

TheEdges píše:lenze z neznamych pricin sa to neda a neviem com,mam tam tlacitko na bicie ale nechce fungovat


no skus opisat co robis presnejsie
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

PredchádzajúciĎalší

Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia