Program na nahravanie

Moderátor: Moderators

Poslaťod styrioci » Štv Feb 08, 2007 13:00

TheEdges píše:lenze z neznamych pricin sa to neda a neviem com,mam tam tlacitko na bicie ale nechce fungovat


nie je ta neznama pricina ta, ze tie bicie mas vo formate *.mid alebo *.gpx (x je cislo verzie GP)? musia byt vo formate *.wav alebo *.mp3 a malo by to ist.
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod thebishop » Pia Feb 09, 2007 01:05

ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?
Obrázok užívateľa
thebishop
 
Príspevky: 159
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 00:51
Bydlisko: Presov

Poslaťod styrioci » Pia Feb 09, 2007 13:17

thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


mas nainstalovane ASIO ovladace?

www.asio4all.com
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod Mario Bross » Pia Feb 09, 2007 16:22

thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


ja som mal s tym tiez problemy ale po nainstalovani ASIO som dosiahol latenciu pod 8ms co uz je slusne a mam ON board zvukovku...ten ASIO driver si mozes stiahnut tu:

www.asio4all.com
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod thebishop » Pia Feb 09, 2007 16:25

styrioci píše:
thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


mas nainstalovane ASIO ovladace?

www.asio4all.com


jj, aj ked ten program uz interne sam ma nejake asio ovladace nainstaloval som aj tie asio4all, len problem je ze ked si dobre pametam, tak v niektorych programox sa mi potom objavilo aj asio zariadenie v casti pre nahravanie, teda v nastaveniach zariadeni pre nahravanie a prehravanie, navyse este je vacsinou mozes niekde priamo tie asio ovladace ovladat pomocou panela a ten kristal sa mi zda v pohode jednoduxy free program a celkom sa mi zapacil az na tu latenciu, zvukovku nie je nic moc samozrejme, ale ako hovorim skusal som uz na inych programox a tu neviem ze co
Obrázok užívateľa
thebishop
 
Príspevky: 159
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 00:51
Bydlisko: Presov

Poslaťod Mario Bross » Pia Feb 09, 2007 16:28

jaj sorry som si vsimol ze ujo rychly menom styrioci ma zas obehol :lol:
no co uz... :)
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod styrioci » Pia Feb 09, 2007 17:44

Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:
bishop: ani v nastaveniach kristalu sa ti nepodarilo najst nic uzitocne co by pomohlo tu latenciu znizit?
kedze som s tym kristalom nerobil a nepomohli ani ASIO drivery tak mi neostava nic ine ako ta odkazat na tuto stranku a dufat, ze tam najdes odpoved na svoj problem..
Obrázok
Obrázok užívateľa
styrioci
 
Príspevky: 3840
Registrovaný: Štv Nov 03, 2005 12:46
Bydlisko: Kosice, SR

Poslaťod Mario Bross » Pia Feb 09, 2007 23:02

styrioci píše:Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:


jj ale nedalo mi to :wink: :D
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázok


------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Mario Bross
 
Príspevky: 1452
Registrovaný: Uto Mar 07, 2006 22:06
Bydlisko: Ilava

Poslaťod thebishop » Sob Feb 10, 2007 14:51

styrioci píše:Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:
bishop: ani v nastaveniach kristalu sa ti nepodarilo najst nic uzitocne co by pomohlo tu latenciu znizit?
kedze som s tym kristalom nerobil a nepomohli ani ASIO drivery tak mi neostava nic ine ako ta odkazat na tuto stranku a dufat, ze tam najdes odpoved na svoj problem..


thanx a lot, fakt diki, vacsinou nemam xut citat fora kvoli problemu lebo dlho trva kym to clovek najde, ale toto je zrejme castejsi problem a hned prvu temu co som otvoril a prvy prispevok mi hned objasnil kde je problem, totiz myslel som ze ked mam zaskrtnuty aj standardny driver zvukovky a aj asio takze by to malo ist, alebo aspon mi da na vyber ten program, ale musim mat v nastaveniach zaskrtnute iba asio drajvre, co samozrejme nieje problem, len ma to hned nenapadlo, potom je to celkom v pohode program ten kristal, teda nato ze je FREE
Obrázok užívateľa
thebishop
 
Príspevky: 159
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 00:51
Bydlisko: Presov

Poslaťod Ivan.ps » Ned Aug 12, 2007 17:39

zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Obrázok užívateľa
Ivan.ps
 
Príspevky: 571
Registrovaný: Sob Dec 31, 2005 12:44
Bydlisko: Nové Zámky

Poslaťod BrianLover » Ned Aug 12, 2007 17:43

Ivan.ps píše:zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem


nepouzivat, ak chces nahravat viac ako jednu stopu, nevie Asio..teda, verzia, s ktorou som pracoval naposledy, nejdem krivdit..
Obrázok užívateľa
BrianLover
 
Príspevky: 407
Registrovaný: Pon Nov 21, 2005 13:16
Bydlisko: Nitra

Poslaťod mcmaros » Ned Aug 12, 2007 17:58

Ivan.ps píše:zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem

Ja pouzivam, ale nie som v nom profik.

Ivan.ps píše:nepouzivat, ak chces nahravat viac ako jednu stopu, nevie Asio..teda, verzia, s ktorou som pracoval naposledy, nejdem krivdit..

Tak to si pracoval asi s hodne starou verziou. Ako myslis, ze nevie nakravat viac ako jednu stopu? Je to viacstopovy program. Nahravam s nim aj digitalne z PODa.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod Ivan.ps » Ned Aug 12, 2007 18:34

S tymto programom som asi pred mesiacom skusal nahravat jednu skladbu a vsetko islo v pohode.

Nahral som si jednu stopu, potom som si ju pustil a zacal poprinej nahravat druhu stopu.

Problem je ze neviem kde sa stala chyba ale teraz ked nahram jednu stopu a idem nahrat dalsiu, tak ta prva stopa nehra. Neviem ci som niekde nieco prestavil alebo co, ale neviem kde moze byt problem. Nevie niekto poradit ako to dat do normalneho stavu? Dakujem
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Obrázok užívateľa
Ivan.ps
 
Príspevky: 571
Registrovaný: Sob Dec 31, 2005 12:44
Bydlisko: Nové Zámky

Poslaťod jano90 » Ned Aug 12, 2007 20:28

pokial sa nemylim, tak sa da nahravat aj na Cakewalk Sonar, len som pocul, ze to nie je az tak dobry program na nahravanie....
jano90
 
Príspevky: 136
Registrovaný: Uto Jún 26, 2007 17:24
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod mcmaros » Ned Aug 12, 2007 20:40

Ivan.ps píše:Problem je ze neviem kde sa stala chyba ale teraz ked nahram jednu stopu a idem nahrat dalsiu, tak ta prva stopa nehra.

Edit / Preferences a zaskrknes "Play other tracks while recording new one". A ked chces niektore utlmit, tak das na tej stope mute.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod Ivan.ps » Ned Aug 12, 2007 20:48

Dakujem, som si to nevsimol. Este raz diky...
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Obrázok užívateľa
Ivan.ps
 
Príspevky: 571
Registrovaný: Sob Dec 31, 2005 12:44
Bydlisko: Nové Zámky

Poslaťod Dexter8 » Uto Jún 15, 2010 15:11

Cavte. Potrebujem pomoc. Stiahol som si program Audacity a dos zle sa mi s ním pracuje. Hlavne by som sa chcel spýta, ako by som tam mohol vloži napr. bicie alebo bass gitaru. Počul som, že pri nastavení Stereo Mixu sa bude nahráva to, čo znie v PC. No to mi vôbec nefunguje. Dalej mám problém s efektami. Nevimem tam nájs žiadny tvrdší rockový efekt. Ani len obyčajnú zvenu. A ked aj nejaký ten efekt (napr. obyčajná ozvena ktorá zosilňuje a slabne) nastavím, môžem ho zmeni iba vtedy, ked už je gitara nahratá. To mám potom ako nahráva, ked sa to dá nastavi až ked no nahrám s cleanom. Jediné, čo môžem urobi je hra priamo cez môj vlastný efekt. A ten v PC znie hrozne.
Tiež mám problém s tým, čo tuto nado mnou je spomenuté, že ked mám nahratú jednu stopu a idem nahra dalšiu, tak mi proste tá druhá nehrá. Ale to mi robí iba niekedy. Raz mi to idenormálne a raz mi to blbne. A skoro som zabudol na poslednú vec. Neviem prečo, ale pravý reprák mi vobec nehrá. Teda myslím ked nahrávam. Nechápem to.
Je toho dos, ale ocenil by som, keby mi niekto poradil.
Dexter8
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Jún 15, 2010 14:57
Bydlisko: Košice

Predchádzajúci

Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

cron