Potrebujem surne pomoc...

Moderátor: Moderators

Potrebujem surne pomoc...

Poslaťod Murdok » Uto Sep 18, 2007 11:43

Cawte.mam tube 1 od prosoundA doteraz isiel ako med ale vcera na skuske mi zacal blbnut... ked som zacal hrat chvilu hral ale po xvili stichol... ked som ho nehal chvilu oddychnut tak zase isiel ale zas len xvilu... co s tym je??? v piattok hrame koncert a ted neviem co s tym robit..:(
Obrázok užívateľa
Murdok
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Pia Jan 27, 2006 23:03
Bydlisko: Slovakia

Poslaťod mcmaros » Uto Sep 18, 2007 12:03

Skus pozriet ci nie je problem iba v napajacom konektore. Niekedy moze stracat dotyk. Mne sa tak restartoval POD a az potom som prisiel na to, ze vypadava napatie. Alebo skus pohybat napajacim kablom ci nie je preruseny. Aj to sa stava, potom to chvilu ide a chvilu nejde.
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod garde » Uto Sep 18, 2007 12:34

to tým nebude...................po chvíli strácaš hlasitos však??? a kedy zase potom šlape, keď vychladne???
Obrázok užívateľa
garde
 
Príspevky: 2515
Registrovaný: Pon Okt 09, 2006 16:43
Bydlisko: Midle on a Railway between LV-NZ

Poslaťod LPJunior » Uto Sep 18, 2007 17:36

Mne toto iste robi vox.Nerad ti to hovorim ale asi mas odpaleny reprak.Ja som sa uz nato pytal vela ludi a povedali mi ze to bdue tym :(
Obrázok užívateľa
LPJunior
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Pon Júl 23, 2007 15:15
Bydlisko: Stropkov

Poslaťod SLASH12 » Uto Sep 18, 2007 18:04

ja v takchto veciach nie som moc doma ale len tak ma napadlo - nemoze to byt lampou?
Obrázok užívateľa
SLASH12
 
Príspevky: 569
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 16:04
Bydlisko: Nove Zamky

Poslaťod GiGi608 » Uto Sep 18, 2007 18:04

napis Prosoundovi....on ti povie.... :lol: ...som genius...
Obrázok užívateľa
GiGi608
 
Príspevky: 1497
Registrovaný: Sob Sep 09, 2006 15:36
Bydlisko: Bardejov...SVK

Poslaťod Predator » Uto Sep 18, 2007 18:06

V tých pauzách to šuští alebo je celkom úplne ticho? Robí to len s tým Tube-1 alebo aj bez neho?
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Príspevky: 2614
Registrovaný: Uto Júl 20, 2004 10:21
Bydlisko: Východoslovenský kraj

Poslaťod prosound » Uto Sep 18, 2007 20:17

Murdok posielam SS.
prosound@inmail.sk
www.gerhat.com
Obrázok užívateľa
prosound
 
Príspevky: 502
Registrovaný: Ned Sep 04, 2005 15:30
Bydlisko: matièka Zem

Poslaťod prosound » Uto Sep 18, 2007 20:20

ToMurdok .
Prečítal som si tvoju žiados o pomoc.Narazil som na ňu náhodne.
1.Takže všimni si že keď ti prestane hra či zhasne aj Led dióda.Ak áno tak je tam niekde zlý kontakt buď na adaptéry alebo na prívodnom kontakte pre AC12V.
2.Ak Led svieti a efekt prestane hra , znamená to že napätie bude v poriadku a chybná môže by lampa.Mal som niekoľko prípadov,keď sa poškodila lampa a signál začal vypadáva. Pri miernom poklepaní na ňu naskočil.Tak môžeš skúsi aj mierne poklepa po efekte keď ti vypadne signál .V tomto prípade by trebalo vymeni lampu. Lampa sa môže poškodi pri väčších otrasoch.
U lampy je to ako zo žiarovkou.Niektorá ti vydrží aj 10 rokov a iná odíde po troch mesiacoch. Tuto skutočnos však nevie ovplyvni žiaden výrobca.
prosound@inmail.sk
www.gerhat.com
Obrázok užívateľa
prosound
 
Príspevky: 502
Registrovaný: Ned Sep 04, 2005 15:30
Bydlisko: matièka Zem

Poslaťod Murdok » Str Sep 19, 2007 00:48

no dioda svieti stale... takze lampa asi..:( ted co s tym??? ja som lampu nikdy nemenil a ani sa do toho nejak pustat nechem....
Obrázok užívateľa
Murdok
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Pia Jan 27, 2006 23:03
Bydlisko: Slovakia

Poslaťod Predator » Str Sep 19, 2007 06:30

Menil si už niekedy žiarovku v aute, alebo v interiérovom bodovom svetle, kde sú nasúvacie pätice? Tak zhruba tak náročné je aj toto :) . Vytiahneš starú lampu z pätice a zasunieš tam novú. To je všetko .... u preampu nemusíš nastavova nijaký bias alebo niečo podobné, len preložíš lampu, zapneš a ono to ihneď hrá ďalej.
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Príspevky: 2614
Registrovaný: Uto Júl 20, 2004 10:21
Bydlisko: Východoslovenský kraj

Poslaťod Murdok » Str Sep 19, 2007 10:13

Axa no ok potom... len jediny problem... kde zozeniem lampu???
Obrázok užívateľa
Murdok
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Pia Jan 27, 2006 23:03
Bydlisko: Slovakia

Poslaťod Predator » Str Sep 19, 2007 10:17

Dá sa objedna z www.elektronky.com, z www.ges.cz, kúpi v potrebách pre rádioamatérov, v predajniach hudobných nástrojov atď ...
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Príspevky: 2614
Registrovaný: Uto Júl 20, 2004 10:21
Bydlisko: Východoslovenský kraj


Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia