Problem s amplitube 2

Moderátor: Moderators

Problem s amplitube 2

Poslaťod daron521 » Ned Sep 23, 2007 15:50

Cawko kedze som nic nenasiel tu na fore tak robim temu. Mam program amplitube 2 a vsetko mi ide v pohode len ak zahram ci uz samotnu strunu alebo akord spolu so zvukom pocut aj praskanie. Nevedel by mi niekto poradit ako to mam odstranit. Budem raz za kazdu radu.
Squier standard stratocaster + seymour duncan hot rails
Ibanez BE10 mij, EHX Small Stone, Dunlop 535q
Peavey windsor + Golem by prosound + Homemade Marshall 1936
Obrázok užívateľa
daron521
 
Príspevky: 161
Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 16:31
Bydlisko: Snina

Poslaťod Plus44 » Ned Sep 23, 2007 17:46

ahoj..je mozne ze ma trial verziu a na trial verzi(demo) to na amplitube 1 robi... **** ..program najdes cez google.sk...a zabudol som sa opytat ci mas driver asio4all....ak nie tak si ho stiahni ..je tiez zadara...a ked sa to nevyriesi tak mas slavu zvukovku...cus
I live, when i wanna
Gibson LP vintage mahogany
Electroacoustic Freeman Guitars
Marshall 1X12 powered by Celestion
Marshall MG100HDFX
Shure 8700 series

Obrázok
Obrázok užívateľa
Plus44
 
Príspevky: 176
Registrovaný: Pon Apr 30, 2007 20:25
Bydlisko: City of a dammed

Poslaťod daron521 » Ned Sep 23, 2007 20:03

Mam asio for all a zvukovku mam sb 5.1 live. Keby ta este nieco napadlo tak porad. DIky
Squier standard stratocaster + seymour duncan hot rails
Ibanez BE10 mij, EHX Small Stone, Dunlop 535q
Peavey windsor + Golem by prosound + Homemade Marshall 1936
Obrázok užívateľa
daron521
 
Príspevky: 161
Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 16:31
Bydlisko: Snina

Poslaťod mcmaros » Ned Sep 23, 2007 20:06

Plus44 píše:vsetko je zadarmo...

Lol, to je mile. :lol:
Obrázok
Max for President!
Obrázok užívateľa
mcmaros
 
Príspevky: 3677
Registrovaný: Ned Nov 27, 2005 12:21

Poslaťod jasomto » Ned Sep 23, 2007 20:08

vsetko okolo tohto som riesil s mcmarosom v teme vyrtualne git.aparaty. tak si najprv dobre pohladaj vo fore a potom sa pytaj... 8)
IAmTO
Obrázok užívateľa
jasomto
 
Príspevky: 475
Registrovaný: Ned Feb 11, 2007 23:07
Bydlisko: earth

Poslaťod jivo » Pon Sep 24, 2007 11:56

Plus44 píše:ahoj..je mozne ze ma trial verziu a na trial verzi(demo) to na amplitube 1 robi... **** ..program najdes cez google.sk...a zabudol som sa opytat ci mas driver asio4all....ak nie tak si ho stiahni ..je tiez zadara...a ked sa to nevyriesi tak mas slavu zvukovku...cus


ako moderator som vymazal cast prispevku, pretoze uvadzal navod, ako sa dostat zadarmo k platenemu programu.

treba si uvedomit, ze toto je slusne a seriozne forum, na ktorom sa nepodporuje kradnutie software-u, ok?

jivo / moderator
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Obrázok užívateľa
jivo
 
Príspevky: 13341
Registrovaný: Pia Máj 28, 2004 13:20

Poslaťod fenderstrat » Uto Sep 25, 2007 20:36

Problem je v tom, ze tvoja zvukovka nema dostatocnu podporu pre ASIO, presnejsie ma prilis velke oneskorenie, t.j. procesor spracovava signal dost pozadu, preto vznika to praskanie. Mal som s touto kartou rovnaky problem, tak som kupil Creative X-fi xtreme gamer a je po probleme.
Fender Stratocaster HSS/FloydRose
Digitech GNX 3000
Crate GT1200H
-----------------------------------------
Na predaj: BOSS ME-5
Obrázok užívateľa
fenderstrat
 
Príspevky: 58
Registrovaný: Ned Mar 18, 2007 11:43
Bydlisko: Kosice


Späť na Archiv

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia