Fórum hudobných nástrojov Bazár hudobných nástrojov zdarma Fórum o hudobných nástrojoch eShop hudobné nástroje MKMB
Hudobné nástroje Gitary Basgitary Klávesy Bicie Orchester Recording / PA DJ CD / DVD :: Home :: FAQ :: Hľadať :: Registrácia
Mikrofón na spev

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Muziker - hudobné nástroje -> Ozvučenie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Bakalár1
PríspevokZaslal: St Júl 28, 2010 07:49    Predmet: Mikrofón na spev Odpovedať s citátom

Založený: 23.07.2006

Ahojte všetci,
potreboval by som pomoc vo výbere mikrofónu pre speváčku (alt). Má hodne prenikavý spev, ktorý vyznieva ako keby na mikrofóne bolo vela výšok. Opak je však pravdou - výšky má skoro na 0 a basy skoro na maxime a stále to nie je to orechové. Vyskúšal som jej Audix OM7, Shure Beta S58 a aj Shure SM58, ale nič na jej hlas nepasuje. Viete mi prosím poradiť čo stým, resp. nejaký mikrofón, ktorý nie je vo výškach až tak dôrazný??? Vopred ďakujem za názory a pomoc v riešení.
Pavel z BB
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lubo.muller
PríspevokZaslal: St Júl 28, 2010 08:50    Predmet: Odpovedať s citátom

Založený: 19.08.2008

skus Electro Voice N/D 767a
je to perfektný mikrofón, má velký rozsah aj do výšok aj do basov a neuveriteľne realisticky prenáša hlas.
Sám ho používam na ozvučovanie a som s ním maximálne spokojný.
Porovnával som ho s AKG D5 a shure SM58 a N/D 767a je ovela lepší v prenose celého rozsahu, má sýtejší a krajší zvuk.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bakalár1
PríspevokZaslal: St Júl 28, 2010 09:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Založený: 23.07.2006

Díky za názor. A náhodou nemáš skúsenosť s ELECTRO-VOICE
N/D 367 čo by mal byť špeciálne mikrofón pre ženský hlas???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Muziker - hudobné nástroje -> Ozvučenie Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: